Dotări

Asiga 3d Max UV

Stomatologie digitală - permite fabricarea aparatelor ortodontice, coroanelor și punților, a modelelor dentare, protezelor parțiale, ghidurilor chirurgicale și a gutierelor personalizate.Tehnologie Smart Positioning System. Printează cu orice material compatibil de la oricare producător.

Roland DWX-42W

Masina de frezare în 4 axe dedicata pentru disilicat de litiu, ceramică hibridă și premill-abutment.

Frezare CAD/CAM

Yenadent D15

Maşinile de frezat Yenadent sunt astfel concepute şi construite încât să poată executa toate tipurile de coroane şi punți din tehnica dentară. Pe lângă precizia frezării în sistem de exploatare umed sau uscat, sistemul garantează şi un proces rapid de execuţie.

Sinterizare laser

Orlas CREATOR

CREATOR este ideal pentru fabricarea de produse dentare si medicale, cum ar fi instrumente chirurgicale, implanturi personalizate cu forme complexe, coroane, inlay, modele dentare precum și alte structuri secundare. Tehnologia permite producerea de exemplare unice cu un nivel constant ridicat de calitate.

Coritec 250i

Este cel mai utilizat sistem CAD/CAM pe scară largă pentru aplicațiile de dioxid de zirconiu, PMMA sau ceară. Datorită tehnologiei cu 5 axe, aceasta mașina poate produce, de asemenea, lucrari dentare complexe cu inserții divergente și zone subsecționate fără alte intervenții ulterioare.

Up3D UpMill

Este o mașina de frezat în 5 axe de mare precizie. Prin tehnica de calibrare automată a mașinii de frezat, se economisește timp, cu un singur click finalizându-se calibrarea. Structura mașinii de frezat este dintr-o singură bucată ceea ce îi conferă durabilitate și stabilitate mult mai bună în timp.

3D RITON D-150

Imprimanta laser 3D RITON D-150 DMLS este fabricată în China de RITON GROUP firmă înființată în 1997. Este una din primele companii high-tech dedicate cercetării și dezvoltării echipamentelor laser din China. Aceștia sunt primii producatori din China ce produc o imprimanta laser 3D care folosește tehnologia DMLS (Direct Metal Laser Sintering) pentru printarea coroanelor dentare customizate.