Servicii

Sinterizare laser

Centrul nostru de sinterizare laser este echipat cu utilaje de ultimă generaţie. Aceste echipamente asigură obţinerea scheletelor metalice din Cr-Co de mare precizie şi perfect adaptate.

Frezare în 5 axe CAD-CAM

Frezare de precizie a zirconiului, ceară, PMMA, rășină compozită, rășină armată cu fibră de sticlă și multe altele.

Printare 3D

De la stomatologie restaurativă la dispozitive ortodentice, producem ghidaje chirurgicale de foraj, modele de matrițe detașabile, modele orto, tăvi personalizate, ațe, cadre parțiale, coroane și poduri, inlay / onlay, gingiva și o gamă largă de aparate dentare.

Frezare umedă

În centrul nostru se realizează, frezarea umedă, Empress, Emax pe mașini Roland.

photo_2022-02-08_23-49-46

Seriozitate

Laboratorul nostru respectă tradiţia lucrului de cea ma bună calitate şi are la bază un principiu simplu: seriozitatea. Tehnologia de avangardă, precizia şi calitatea pentru toate tipurile de restaurări protetice dentare ne recomandă ca un partener de încredere.

Profesionalism

Portofoliul nostru de servicii acoperă tot ceea ce este necesar pentru obţinerea de restaurări protetice "state of the art", de la tehnologiile convenţionale până la producţia computerizată.

Lucrare frezare - Yenadent - Aparat frezare CAD CAM - Stoma-Mill

Următorul pas...

Nu rămâne decât să ne trimiteţi un email sau un model preparat şi veţi primi în cel mai scurt timp o lucrare de calitate superioară.